4 tipp nőknek, hogy olyan legyen a lánykérés, ahogy szeretnénk

 • Legyenek valósak az elképzeléseid
A nagy remények bármilyen romantikus szituációban normálisak, de nem kell kiakadni, ha a dolgok nem mennek teljesen úgy, ahogy elképzeltük. A párod biztos belead mindent, hogy tökéletes legyen számodra is a pillanat, de a fiúk szervezőkészsége nem mindig olyan tökéletesen, mint a miénk.

 • Vedd igénybe a barátaidat
Kérj meg egy havert, hogy szóljon, ha túlreagálsz dolgokat. Fontos az önkritika gyakorlása, így nem kell félned, hogy elrugaszkodsz a földtől. Az is segít, ha nem hasonlítod más barátnőd pasijához a barátodat.

 • A jóra koncentrálj
Egy tucat tulipánnal érkezik, amikor nagyon jól tudja, hogy te a rózsaszín gerberát szereted? Köszönd meg neki, hogy emlékszik, hogy szereted a virágokat és gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy olyan pasid van, aki próbálkozik. Néha tényleg a szándék a fontos ezt ne felejtsük szem előtt tartani.

 • Adj tippeket

A pasid nem tud olvasni a gondolataidban, szóval, ha szeretnél valamit, akkor hints el neki kis üzeneteket, mint pl. „Tudod, hogy jövő héten lesz az évfordulónk és én szeretném kipróbálni azt a kedves kis új bisztrót.” – ez nem zsörtölődés, megkönnyíti az életét és jó élményekben lesz részed. Valószínűleg még örülni is fog, hogy nem kell sokat agyalnia, hogy mit adjon neked.

Vélemények

 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.