A lány is megkérheti a fiú kezét

Sokan állítják, hogy a kézkérés a fiú dolga, és ha ez másképpen történik az nem normális. Ez nem igaz, a világ változik, a hölgyek nagyon vagányak és belevalók lettek, így előfordul, hogy magukhoz ragadják az irányítást és ők teszik meg a nagy lépést.

 

Lánykérési körkép Magyarországon

Minden nő az esküvőjéről álmodozik, amikor egy napra királynő lehet. De az esküvőt romantikusabb pároknál igazi lánykérés előzi meg. A hölgyek többsége egyetért abban, hogy a lánykérés önmagában is egy csodálatos dolog, mégis csupán 40%-uk* elégedett a nagy nap körülményeivel.

 

Külföldi lánykérés helyszínek

A nők 73%-a csalódott amiatt, ahogy megkérték a kezét. A Te párod garantáltan nem lesz az, ha egy külföldi kiruccanással kombinálod a lánykérést.

Fogadd hát 10 ötletünket, mely helyszínek többségre fapados vagy charter járattal is megközelíthető, így nem kerül egy vagyonba az utazás.

 

Hogyan legyünk egy igazán boldog pár?

Minden kapcsolatban előfordulnak zökkenők. Hogy mi a titka az utcán csókolózó és ölelkező pároknak egy életen át? Nem is olyan nehéz, mint gondolnánk.

Ahhoz, hogy boldog pár lehessetek, gondoljátok végig a következő 3 dolgot, hogy mennyire befolyásolja a kapcsolatotokat.

4 tipp nőknek, hogy olyan legyen a lánykérés, ahogy szeretnénk

 • Legyenek valósak az elképzeléseid
A nagy remények bármilyen romantikus szituációban normálisak, de nem kell kiakadni, ha a dolgok nem mennek teljesen úgy, ahogy elképzeltük. A párod biztos belead mindent, hogy tökéletes legyen számodra is a pillanat, de a fiúk szervezőkészsége nem mindig olyan tökéletesen, mint a miénk. 

5. oldal / 6

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.