A lány is megkérheti a fiú kezét

Sokan állítják, hogy a kézkérés a fiú dolga, és ha ez másképpen történik az nem normális. Ez nem igaz, a világ változik, a hölgyek nagyon vagányak és belevalók lettek, így előfordul, hogy magukhoz ragadják az irányítást és ők teszik meg a nagy lépést.

 

Lehet más oka is, hogy megfordulnak a szerepek. Ha pl. a fiú korán kérdezi meg, nem jól találja el az időzítést és a hölgy még nem tudja rávágni, mosolygó arccal az életre szóló „Igent”.

Ezért nemet mond vagy annyit, hogy még nem, még egy kis időre van szükségem és hasonlókat. A végeredmény szempontjából mindegy, a lényeg, hogy a térdelő férfi lelkét és önérzetét hatalmas sérülés éri.

Ha megértően el is könyveli a visszautasítást az elkövetkezendő években biztos nem vállalkozik ismét ilyen elhatározásra még ha a körülmények még ideálisabbak is lettek.

 

Ilyenkor a hölgynek kell elhatároznia magát megkérni élete párját, hogy legyen a férje.

Az ilyen esetekben is legyen mögötte szervezés, mert ebben az esetben nem a legjobb a spontanitás, legalábbis nyilvános helyen. Hiszen képzeljük magunkat a fiú helyébe, aki előtt egyszer csak letérdel szíve hölgye több száz ember között és kinyit egy gyűrűs dobozt.

Hát arcokból sok mindent ki lehet olvasni, de nem azt, hogy ez milyen jó.

 

Viszont, ha mindez vagány variációban ( hatalmas felirattal a városban,romantikus piknik kettesben valami csodálatos helyen vagy ejtőernyős tandemugrás közben) történik az életre szóló pozitív élmény lesz.

 

Ha bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan keressétek ügyfélszolgálatunkat, segítünk mindenben.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.