Hogyan legyünk egy igazán boldog pár?

Minden kapcsolatban előfordulnak zökkenők. Hogy mi a titka az utcán csókolózó és ölelkező pároknak egy életen át? Nem is olyan nehéz, mint gondolnánk.

Ahhoz, hogy boldog pár lehessetek, gondoljátok végig a következő 3 dolgot, hogy mennyire befolyásolja a kapcsolatotokat.


1. Azonosítsd a forgatókönyvedet

 

Mindenki egy élethosszig tartó forgatókönyv szerint él. Ez olyan, mint egy film forgatókönyv, ahol valamennyien egyéni szerepet játszunk, habár nem igazán vagyunk tudatában ezeknek. A szerepjátszás gyerekkorban kezdődik, amikor a család elvárja, hogy hogyan viselkedjél. Például, első gyereknél a szülők sok reményt és elvárást fűznek a gyerekhez, hogy milyen lesz és hogyan fog viselkedni .

Vagy ha te vagy a legfiatalabb, akkor a családtagok úgy beszélnek rólad, mint a „kicsike” vagy a „baba”. Mindennel, amire úgy gondolják, hogy szükség lehet a boldoguláshoz, elhalmozzák a „kicsikéjüket”.

Ezeket a szerepeket a szerelmi kapcsolatainkba is magunkkal cipeljük, vagyis például a babatípus mindig törődést követel a partnerétől, vagy az elsőszülött mindig azt szeretné, ha figyelnének rá.

Gondold végig ez a te esetedben, hogy van.  Sérül a kapcsolatotok az általad játszott szerep miatt? Felvértezve ezzel a tudással, megszabadulhatsz a felvett szerepektől és a kapcsolatotokat károsító dolgoktól.

2.
Azonosítsd a visszavonulási pontodat

A visszavonulási pont az, ahogy mindig reagálsz ugyanabban a szituációban. Például, amikor dühös vagy és aztán puffogva kimész, egyszerűen nem tudsz maradni és tisztázni a partnereddel a helyzetet.

Vagy amikor elhanyagoltnak érzed magad, mindig csinálsz valami drámát, hogy figyelmet kapjál. A visszavonulási pontod nagyon káros lehet, mivel mindig automatikusan csinálod, és sosem gondolod végig a következményeket.

Próbáld végiggondolni, mikor csinálod ezt és küzdj a késztetéssel, hogy ez újra előforduljon. Próbálj meg másképp reagálni, amikor ismét szembesültök az akadályokkal, amik minden kapcsolatban előfordulnak.

3.
Azonosítsd a rózsaszín elvárásaidat

A legelterjedtebb problémák, amelyek egy kapcsolatban elfordulnak, a magas elvárások. Persze azt szeretnéd, hogy legyen romantikus, de tényleg azt akarod, hogy minden nap kacér vagy szerelmes üzenetekkel bombázzon? Vagy mindig kicsi ajándékokat vagy virágokat hozzon? És emlékezzen az első csók évfordulójára?

Ne rombold szét a kapcsolatotokat valamilyen Hollywoodi romantikus álomért.

Vélemények

 • Romantikus leánykérés a magasból
  Sziasztok Meglepkék!   Bocs, hogy idáig nem jeleztem vissza, de az ember már csak ilyen. Amíg fontos valami, addig észben tartja, utána meg lásd... A lényeg: nagyon jól éreztük magunkat, amit köszönünk NEKTEK! Fele...
  Bővebben...
 • Romantikus leánykérés
  Kedves Meglepkék!

  Szeptemberben Össze is Házasodunk!

  Istenek vagytok! Sikeres leánykérés volt! Köszönök mindent! Nagyon profi volt a kézbesítés! A kedvesem a könnyeivel küszködve (a boldogságtól)...
  Bővebben...
 • Különleges Leánykérés moziban
  1. Nagyon tetszett, hogy nem voltatok "tukmálósak", azaz egy percig sem éreztem azt, hogy csak arra hajtotok, hogy fizessek. Ez főleg akkor jött le, amikor nyáron először mentem be érdeklődni. (Nem szeretem, mikor rög...
  Bővebben...

Lánykérési ötletek

A leszelefeleségem honapján tanácsot, ötletet adunk, hogy a lánykérés igazán egyedi legyen. Ha a gyűrű megvan, de nincs ötleted az eljegyzéshez, segítünk megszervezni a különleges leánykérést. Klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz, hogy emlékezetes legyen a nagy nap, és biztosan igent mondjon szerelmed. Kellékeket is találsz a romantikus lánykéréshez, de ha kell, megszervezzük az exkluzív eljegyzést az elejétől a végéig. Helikopteres városnézés ponyvával vagy a herceg fehér lovon? Bármi megoldható.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.